Το Poco X5 θα αποκτήσει HyperOS;

Uncategorised

Το Poco X5, ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Xiaomi, αναμένεται να λάβει σύντομα την αναβάθμιση του HyperOS. Παρόλο που η επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, οι προβλέψεις δείχνουν ότι η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 20241.

Το HyperOS, που είναι η εξέλιξη του MIUI 14 Android overlay της Xiaomi, έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως2. Η αναβάθμιση αυτή θα προσφέρει στους χρήστες του Poco X5 μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Παρόλο που τα premium μοντέλα της Xiaomi θα είναι τα πρώτα που θα λάβουν το HyperOS, αναμένεται ότι τα πιο παλιά και πιο οικονομικά μοντέλα, όπως το Poco X5, θα ακολουθήσουν σύντομα3.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το HyperOS;
Το HyperOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την Xiaomi. Είναι η εξέλιξη του MIUI 14 Android overlay της εταιρείας και προσφέρει μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Πότε θα λάβει το Poco X5 την αναβάθμιση του HyperOS;
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία, οι προβλέψεις δείχνουν ότι η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για το Poco X5 κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Ποια άλλα μοντέλα της Xiaomi θα λάβουν το HyperOS;
Τα premium μοντέλα της Xiaomi θα είναι τα πρώτα που θα λάβουν το HyperOS. Αυτό περιλαμβάνει τα Xiaomi 13, 13 Pro, 13 Ultra, 13T, 13T Pro, καθώς και τα Redmi Note 12/12S και το Xiaomi Pad 62. Περισσότερα μοντέλα της Xiaomi, Redmi και POCO αναμένεται να λάβουν την αναβάθμιση στη συνέχεια3.