Ποια είναι η εφαρμογή που συνδέει iOS και Windows;

Uncategorised

Η εφαρμογή “Link to Windows” αποτελεί τον καταλύτη για την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών iOS και Windows. Με αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το iPhone τους με τον υπολογιστή τους και να απολαύσουν διάφορες λειτουργίες, όπως την διαχείριση ειδοποιήσεων, την αποστολή και λήψη μηνυμάτων και την προβολή των επαφών τους1.

Η εφαρμογή “Link to Windows” απαιτεί iPhone με iOS 14 ή νεότερη έκδοση, συσκευή Windows 11, σύνδεση Bluetooth και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής1. Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για iPad (iPadOS) ή MacOS1.

Η Microsoft έχει δημιουργήσει επίσης την εφαρμογή “Windows App” για iOS, iPadOS, macOS, Windows και web browsers5. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε συσκευές Windows και εφαρμογές από διάφορες πλατφόρμες, όπως το Azure Virtual Desktop, το Windows 365, το Microsoft Dev Box και τις Remote Desktop Services2.

Η εφαρμογή “Windows App” είναι ακόμη σε φάση προεπισκόπησης και μπορεί να υποστεί σημαντικές τροποποιήσεις πριν την τελική της κυκλοφορία2. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή προσφέρει ήδη σημαντικές δυνατότητες, όπως η υποστήριξη πολλαπλών οθονών, προσαρμοσμένες αναλύσεις και κλίμακα εμφάνισης, καθώς και την ανακατεύθυνση συσκευών όπως webcams, συσκευές αποθήκευσης και εκτυπωτές5.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι η εφαρμογή “Link to Windows”?
Είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει την σύνδεση μεταξύ συσκευών iOS και Windows, προσφέροντας διάφορες λειτουργίες όπως η διαχείριση ειδοποιήσεων, η αποστολή και λήψη μηνυμάτων και η προβολή επαφών1.

Τι είναι η εφαρμογή “Windows App”?
Είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε συσκευές Windows και εφαρμογές από διάφορες πλατφόρμες, όπως το Azure Virtual Desktop, το Windows 365, το Microsoft Dev Box και τις Remote Desktop Services2.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για την εφαρμογή “Link to Windows”?
Η εφαρμογή απαιτεί iPhone με iOS 14 ή νεότερη έκδοση, συσκευή Windows 11, σύνδεση Bluetooth και την τελευταία έκδοση της εφαρμογής1.

Ποιες είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής “Windows App”?
Η εφαρμογή προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών οθονών, προσαρμοσμένες αναλύσεις και κλίμακα εμφάνισης, καθώς και την ανακατεύθυνση συσκευών όπως webcams, συσκευές αποθήκευσης και εκτυπωτές5.

Εξηγήσεις Όρων

iOS: Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται από τις συσκευές iPhone και iPad της Apple.

Windows: Το λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσεται και διανέμεται από την Microsoft, κυρίως για υπολογιστές και laptops.

Bluetooth: Ένα πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας που επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών σε σύντομες αποστάσεις.

Azure Virtual Desktop: Μια υπηρεσία της Microsoft που επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εικονικούς υπολογιστές που τρέχουν στο cloud της Microsoft.

Windows 365: Μια υπηρεσία της Microsoft που παρέχει εικονικούς υπολογιστές με Windows στο cloud, προσβάσιμους από οποιαδήποτε συσκευή με internet.

Microsoft Dev Box: Μια υπηρεσία της Microsoft που παρέχει εικονικούς υπολογιστές για την ανάπτυξη λογισμικού.

Remote Desktop Services: Μια τεχνολογία της Microsoft που επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εφαρμογές και περιβάλλοντα εργασίας Windows.