Νέες Απαιτήσεις για την Εγκατάσταση του Assassin’s Creed Shadows

Uncategorised

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η φυσική έκδοση του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed Shadows θα απαιτεί σύνδεση στο Internet για την εγκατάστασή του. Αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην κοινότητα των gamers, καθώς πολλοί θεωρούν ότι η φυσική έκδοση ενός παιχνιδιού θα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική χωρίς την ανάγκη για επιπλέον λήψεις.

Η εταιρεία εξηγεί ότι η σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση κρίσιμων ενημερώσεων και την ενεργοποίηση του παιχνιδιού. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην απόδοση και διορθώσεις σφαλμάτων που δεν ήταν δυνατόν να ενσωματωθούν στο αρχικό δίσκο. Παράλληλα, η Ubisoft διαβεβαιώνει ότι η διαδικασία αυτή θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια εποχή όπου η ψηφιακή διανομή παιχνιδιών κερδίζει συνεχώς έδαφος, και οι φυσικές εκδόσεις συχνά περιλαμβάνουν μόνο μέρος του περιεχομένου. Παρά τις αντιδράσεις, η Ubisoft παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας περιεχομένου και εμπειριών στους παίκτες της.

Η κοινότητα των gamers αναμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Shadows, ελπίζοντας ότι οι νέες απαιτήσεις δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την απόλαυση του παιχνιδιού. Η Ubisoft συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να προσφέρει ένα προϊόν που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των φανατικών της σειράς.