Η Ubisoft Ανακοινώνει Ανανεώσεις Παλαιών Παιχνιδιών Assassin’s Creed

Uncategorised

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε ανανεώσεις παλαιών παιχνιδιών της σειράς Assassin’s Creed, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της εταιρείας, Yves Guillemot. Αυτή η κίνηση έρχεται ως απάντηση στην επιθυμία της εταιρείας να επαναφέρει και να εκσυγχρονίσει μερικούς από τους πιο αγαπημένους τίτλους της σειράς.

Ο Guillemot ανέφερε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία αυτές τις ανανεώσεις, καθώς θα επιτρέψουν στην εταιρεία να αναβιώσει και να εκσυγχρονίσει κόσμους από τα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς, οι οποίοι παραμένουν εξαιρετικά πλούσιοι σε περιεχόμενο. Αν και δεν αποκάλυψε ποια παιχνίδια θα ανανεωθούν, η φήμη ότι το Assassin’s Creed: Black Flag είναι ένα από αυτά, έχει ενισχυθεί.

Η Ubisoft έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις με ανανεώσεις στο παρελθόν, όπως με το Prince of Persia: The Sands of Time, το οποίο παραμένει σε ανάπτυξη για χρόνια. Παρόλα αυτά, η εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει με την ανανέωση των παλαιών της τίτλων, προσφέροντας ποικιλία εμπειριών στους παίκτες.

Επιπλέον, ο Guillemot τόνισε ότι η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορεί παιχνίδια Assassin’s Creed πιο τακτικά, χωρίς όμως να επαναλαμβάνει την ίδια εμπειρία κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να αναμένουν διαφορετικές και καινοτόμες εμπειρίες από κάθε νέο τίτλο της σειράς.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου η Ubisoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed: Shadows, το οποίο θα διαδραματίζεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.