Η Marvel και η Bethesda συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού Blade

Uncategorised

Η Marvel Games και η Bethesda ανακοίνωσαν πρόσφατα την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού Blade. Το παιχνίδι, που είναι ακόμη στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, αναμένεται να είναι ένα ώριμο, single-player, παιχνίδι τρίτου προσώπου που διαδραματίζεται στην καρδιά του Παρισιού1.

Παρόλο που η ανάπτυξη του παιχνιδιού μόλις ξεκίνησε, οι φαν της Marvel και της Bethesda αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι πλατφόρμες που θα υποστηρίζονται δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί1.

Το νέο παιχνίδι Blade αναμένεται να προσφέρει μια νέα προοπτική στον κόσμο της Marvel, ενώ θα επωφελείται από την εμπειρία και την εξειδίκευση της Bethesda στη δημιουργία παιχνιδιών υψηλής ποιότητας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Blade;
Το Blade είναι ένας χαρακτήρας της Marvel, ένας βαμπίρ που πολεμάει άλλα υπερφυσικά πλάσματα.

Ποια είναι η Bethesda;
Η Bethesda είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει βιντεοπαιχνίδια, γνωστή για τη δημιουργία των σειρών παιχνιδιών Dishonored και DEATHLOOP.

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι Blade;
Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Εξηγήσεις Όρων

Single-player: Ένας τύπος βιντεοπαιχνιδιού που παίζεται από έναν μόνο παίκτη.

Παιχνίδι τρίτου προσώπου: Ένας τύπος βιντεοπαιχνιδιού όπου οι παίκτες βλέπουν τον χαρακτήρα τους από μια προοπτική τρίτου προσώπου, συνήθως από πάνω ή πίσω από τον χαρακτήρα.