Είναι το Blade μέρος της Marvel;

Uncategorised

Ο Blade, ένας από τους πιο ξεχωριστούς χαρακτήρες της Marvel, είναι ένας ημί-βρυκόλακας που κυνηγάει βρυκόλακες και άλλα υπερφυσικά πλάσματα. Ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τον Marv Wolfman και τον Gene Colan και πρωτοεμφανίστηκε στο δέκατο τεύχος του κόμικ “Tomb of Dracula” το 197313. Ο Blade γνώρισε την πρώτη του κινηματογραφική επιτυχία το 1998 με τον Wesley Snipes στον πρωταγωνιστικό ρόλο1.

Τώρα, η Marvel ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Blade στη μεγάλη οθόνη, με τον δις βραβευμένο με Όσκαρ Mahershala Ali στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, έχει αντιμετωπίσει ορισμένες δυσκολίες, όπως αλλαγές στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, αλλά οι φαν της Marvel περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του αγαπημένου τους ήρωα2. Η ταινία θα έχει την τιμητική της ως η δεύτερη ταινία της Marvel που θα λάβει την ταξινόμηση R, μετά το Deadpool 31.

Παρά τις δυσκολίες, ο Blade παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Marvel, με την ιστορία του να είναι γεμάτη από περιπέτειες και ανατροπές. Ο Blade, γεννημένος ως Eric Brooks, ήρθε στον κόσμο με περίπλοκο τρόπο. Ο πατέρας του ήταν ο Lucas Cross, μέλος της αρχαίας μυστικής κοινωνίας της Τάξης της Τυράνας. Ο Cross ήταν αιχμάλωτος στη Λατβερία όταν η ερωμένη του Tara ήταν έγκυος με τον γιο του, οπότε της έδωσε σαφείς οδηγίες να φύγει για την Αγγλία και να βρει καταφύγιο από τη συνάδελφο μέλος της Τάξης, Madame Vanity. Εκεί, η Tara πήρε το επώνυμο Brooks5.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος είναι ο Blade;
Ο Blade είναι ένας χαρακτήρας της Marvel που είναι ημί-βρυκόλακας και κυνηγάει βρυκόλακες και άλλα υπερφυσικά πλάσματα.

Πότε πρωτοεμφανίστηκε ο Blade;
Ο Blade πρωτοεμφανίστηκε στο δέκατο τεύχος του κόμικ “Tomb of Dracula” το 1973.

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία Blade;
Η νέα ταινία Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Ποιος θα παίξει τον Blade στη νέα ταινία;
Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali θα ενσαρκώσει τον Blade στη νέα ταινία.

Εξηγήσεις Όρων

Marvel: Η Marvel είναι μια αμερικανική εταιρεία κόμικς και πολυμέσων που είναι γνωστή για τους χαρακτήρες της όπως ο Spider-Man, ο Iron Man, ο Captain America και οι X-Men.

Βρυκόλακας: Ένα υπερφυσικό πλάσμα που, σύμφωνα με τον μύθο, ζει τη νύχτα και τρέφεται με ανθρώπινο αίμα.

Ταξινόμηση R: Μια ταξινόμηση που δίνεται σε ταινίες που περιέχουν σκληρό υλικό, όπως βία, σεξουαλικό περιεχόμενο ή χρήση ναρκωτικών.