Είναι το Assassin’s Creed Shadows μόνο online;

Uncategorised

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Assassin’s Creed Shadows θα μπορεί να παιχτεί πλήρως χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι παίκτες θα χρειαστούν σύνδεση για να κατεβάσουν ενημερώσεις και επιπλέον περιεχόμενο.

Αυτή η απόφαση της Ubisoft έρχεται ως απάντηση στις ανησυχίες των παικτών που προτιμούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους χωρίς να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Παράλληλα, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες βελτιώσεις και προσθήκες μέσω των ενημερώσεων.

Το Assassin’s Creed Shadows υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία με πλούσια ιστορία και εντυπωσιακά γραφικά. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν νέους κόσμους και θα ανακαλύψουν μυστικά που θα τους κρατήσουν καθηλωμένους για ώρες. Η δυνατότητα να παίξουν χωρίς σύνδεση δίνει μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν σταθερή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η Ubisoft συνεχίζει να καινοτομεί και να προσαρμόζεται στις ανάγκες των παικτών, προσφέροντας λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού. Το Assassin’s Creed Shadows αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και οι φανατικοί της σειράς ανυπομονούν να βυθιστούν στον νέο αυτό κόσμο.

Με αυτή την κίνηση, η Ubisoft δείχνει ότι ακούει την κοινότητα των παικτών και προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, συνδυάζοντας την ελευθερία του offline παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών ενημερώσεων.